sâmbătă, 26 mai 2012

Tu esti constient cand visezi?



 Buna!Sunteti constienti cand visati?Unii probabil nu-si dau seama cand viseaza... Dar da, poti fi constient ca visezi. Asa iei controlul asupra situatiei, fie ca e cosmar, fie ca e un simplu vis. Stiti atunci cand vreti ceva sa se intample si chiar se intampla cand visati? Acela este subconstientul vostu care va proiecteaza in memorie ce vrei sa se intample.(Sa va sarute baiatul care va place,sa mergeti intr-un loc care va doriti mult, sa zburati) Se pot intampla multe. Dar din pacate dureaza atat de putin un vis frumos, iar cand aveti un cosmar pare o vesnicie.Poate ca unii dinte voi nu stiti asta inca, dar visele dureaza doar cateva secunde.Va dati seama cat de repede ne merg imaginile?


De obicei cand visez urat... pot visa orice, vampiri,deavoli monstrii(e putin ciudat la varsta asta, stiu),oameni, zombie...ei ma gadila foarte tare, aproape ca nu mai pot respira. Poate de asta mi-e cel mai mult frica, sa mor de ras!?! ( E putin ciudat...) Stit sentimentul ala cand radeti de nu mai puteti respira? Eu sunt foarte sensibila la gadilat... In fine. Imi  place cand visez ca zbor, cred ca e cel mai dragut sentiment pe care il ai cand visezi. Sau cand saruti persoana care iti place, si ea sa nu stie ca o placi in realitate. Nu se compara cu sentimentele  cele adevarate, dar decat nimic... De exemplu, aseara am visat ca era iarna si ma dadeam cu rolele cu niste vecini. Ciudat nu?  Role iarna.. 
 Cand visez nu pot alerga sau tipa, nu stiu de ce.  Voi ce nu puteti face in vise? ..  Cel putin nimeni nu-ti poate lua visele.  Sa visezi este GRATIS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu